Je bekijkt deze pagina in het Nederlands. Houd er rekening mee dat al onze lessen en communicatie in het Engels zijn.

#1

Academy in NL

10

Weken training

95%

Alumni met een baan

€800

Eigen bijdrage

Jouw unieke kickstart in een nieuwe carrière

Met de 10-weekse Academy word je een professional in cutting-edge webdevelopment.

Onze docenten zijn ervaren developers met samen meer dan 40 jaar ervaring in het bouwen van software voor het web en mobiele platforms. Onze unieke, hands-on benadering op lesgeven helpt je te focussen. Zo haal je het meest uit deze 10 weken.

Je staat straks vooraan in de rij en hebt toegang tot heel veel kennis en ervaring. Samen helpen we je je voor te bereiden op je eerste baan als developer en ver daar voorbij.

Wat Maakt Codaisseur Uniek?

 • Baangarantie
  Je vindt binnen 4 maanden na slagen een baan als junior softwareontwikkelaar.
 • Cutting-Edge Curriculum
  Leer alles over HTML, CSS, Full Stack JavaScript, Databases, Security, APIs en het bouwen van cutting-edge web applicaties met veelgebruikte frameworks en libraries.
 • No Cure No Pay
  Wij zijn verantwoordelijk voor je succes. Als je geen baan vindt binnen 4 maanden, betaal je geen opleidingskosten bovenop het inschrijfgeld.
 • Pittige Voorselectie
  Studenten ondergaan een aantal tests en 2 gesprekken tijdens de toelatingsprocedure.
 • Voor beginners
  Ervaring in programmeren is niet vereist om deel te kunnen nemen aan de Academy.
 • Betaalbaar voor iedereen
  Je betaalt €800 inschrijfgeld. Je werkgever betaalt je opleidingskosten van €11520.

Een Simpel Prijsmodel

€ 800 Eigen Bijdrage
€ 11520 Cursusgeld Betaald Door Je Werkgever

Startdata Academy

Tijdens dit 10 weken durende intensieve programma, leer je complexe websites en zelfs multiplayer games te bouwen met databases, API's en moderne front-end technologieën. Ons hele curriculum is gebaseerd op full stack JavaScript.
DataStartdatumEinddatumBeginnen
06jan.-14mrt.
-
14
maart
, 2019
10feb.-18apr.
-
18
april
, 2019
17mrt.-23mei
-
23
mei
, 2019
21apr.-27jun.
-
27
juni
, 2019

Share this page

Ervaringen van Studenten

Iris Bunewas een student

After taking the DIY approach for some time, learning PHP, I got the opportunity to enroll in a 5-week Web Developer Bootcamp at a really cool company in Amsterdam: Codaisseur. I finally had the chance to focus on what I really loved without distractions. For an entire month, it was a 10+ hour rollercoaster for 5 days (sometimes even 7) a week. I loved every second of it! It was not easy to learn how to code on my own but needless to say, this bootcamp was a dream come true. The best part of it all, I found an awesome job within a month after f...

Nikolaos Ouveniswas een student

It was as intense as i imagined it, came out a better professional and a better person

Stefano Durighellowas een student

For me this was the fastest way from corporate IT to technology startup. In addition to enhancing my programming skills, Codaisseur provided me with the understanding of the startup ecosystem and the agile thinking that is required to be highly effective in a young and disruptive technology environment. Besides exposing you to the software that will underpin future products and innovative business models, the multi-year curriculum ensures continuous connection with the wider startup community and its leading-edge ideas.

Sinds 2016 werken meer dan 150 van onze meest getalenteerde studenten bij de beste bedrijven en startups in Europa.

Hier werken onze alumni

Inschrijfkosten

We werken hard om deze cursus voor iedereen betaalbaar te houden

Scholarship

INCO & de JP Morgan Chase Foundation

We werken hard om deze cursus zo betaalbaar mogelijk te houden. De lage kosten voor inschrijving van €800 en maken dit de beste deal die je zult vinden.

We kunnen je dit aanbod doen omdat we nauw samenwerken met de bedrijven die je jullie uiteindelijk aan zullen nemen. Het bedrijf dat je aanneemt betaalt ons de rest van de opleidingskosten terug, maar alleen als je een echte betaalde baan vindt.

We zijn een school, geen detacheringsbureau. Je gaat direct bij een bedrijf in dienst en je kiest zelf waar je wilt (en niet wilt) werken. Check de propositie naar werkgevers voor een volledig beeld.

INCOJP Morgan Chase Foundation

Codaisseur neemt deel aan de INCO Academy. INCO Academy is opgericht door INCO in 2016. Het programma wordt financieel gesteund door de JP Morgan Chase Foundation. In 2018 zal INCO scholarships beschikbaar stellen aan 30 deelnemers met een onconventionele achtergrond. Elke scholarship dekt de eigen bijdrage van €800,- voor deelname aan de Codaisseur Academy. Om in aanmerking te komen voor de scholarship moet je tussen de 20 en 30 jaar oud zijn.

Mocht je werkloos zijn en niet in staat zijn de inschrijfkosten zelf te betalen, dan raden we je aan om contact op te nemen met de gemeente of het UWV om te kijken of zij bereid zijn je te helpen met het betalen van de inschrijfkosten.

Je leert dit allemaal en meer!

Van statische websites tot Realtime Multiplayer Games en Native Apps...

HTML5 & CSS3

HTML brengt structuur aan de inhoud van een webpagina, terwijl CSS gebruikt wordt voor de opmaak. Je leert de nieuwste toepassingen van HTML5 en CSS3, inclusief responsiveness voor verschillende apparaten en Flexbox.

2-Jarig Acceleration Programma

Codaisseur steunt je!

Werk vinden

Vind een echte baan met een echt salaris

Nadat je de academy afgerond hebt, kun je doorleren in ons 2-jarig Junior Acceleration Programma. Doel van dit programma is je verdere training te beiden om verder te leren, te ondersteunen en te mentoren zodat je door kunt groeien en je skillset kunt uitbreiden. We bereiken dit door onze maandelijkse Advanced Classes, een-op-een begeleiding tijdens mentor-uren, support via de de Codaisseur community en doorlopende toegang tot al onze online lesmaterialen. Dit is niet alleen een voordeel voor onze graduates, maar ook helpt het bedrijven en teams die juniors aannemen bij de ondersteuning die nodig is.

Het is ons belang dat all onze graduates na de Academy een geschikte baan vinden als junior developer; niet alleen omdat we dat graag willen, maar ook omdat ons eigen businessmodel dat van ons vraagt. En hoewel we je helpen door leads en vacatures aan te dragen, staat het je helemaal vrij om zelf te zoeken naar een baan die bij je past.

We betrekken bedrijven zoveel mogelijk bij de Academy. Niet alleen om kennis te maken, maar ook om transitie makkelijker te maken en te stroomlijnen. Zo hebben we bijvoorbeeld veel contact over de technische wensen en uitdagingen die bij bedrijven spelen en passen we ons lesprogramma daar zoveel mogelijk op aan.

Share this page