|Geheel vergoede omscholing naar een carrière in programmeren

Hoe werkt het?

Heb je een WW uitkering? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor een subsidie voor omscholing

Het UWV moedigt omscholing naar zogenoemde ‘kraptebroepen’ aan. Dat zijn beroepen waar een groot tekort aan is op de Nederlandse arbeidsmarkt. Met ruim 53.000 onvervulde vacatures valt ICT ook onder deze noemer. De verwachting is dat de vraag naar opgeleide programmeurs alleen maar zal toenemen. Om de groeiende vraag te vullen biedt het UWV hiervoor een omscholingsbudget aan van €2500. 

Voor wie?

Naast het hebben van een WW of WIA uitkering zijn er nog enkele andere voorwaarden. Heb je al direct zicht op een duurzame baan of bezit je een diploma met een grote kans van slagen in het vinden van een baan dan geldt deze regeling waarschijnlijk niet. Overleg met je UWV adviseur over jouw situatie.

Kies je startdatum hieronder en meld je aan

11 weken met Baangarantie

Begin een cariere in web programmeren in slechts 11 weken. No cure no pay!

Deze Academy is bedoeld voor iedereen die een carrière in programmeren ambieert. Tijdens deze 11 weken leren wij je alles wat je moet kunnen en weten om aan de slag te gaan als een (junior) web developer. En aan de slag zul je ook gelijk gaan, want wij garanderen dat je binnen 3 maanden een baan vindt. Mocht dat om wat voor reden niet lukken? Dan betalen wij de opleidingskosten voor jou. No Cure No Pay!

Meer over de Academy

800
11520
Admission fee
Tuition fee paid by future employer
Geplande Start data
START DATEEND DATE
5 Jan 202012 Mar 2020Already Full 🤓
26 Jan 20202 Apr 2020
16 Feb 202023 Apr 2020
8 Mar 202014 May 2020
29 Mar 20204 Jun 2020

5 dagen Javascript voor beginners

In week de basis leren van programmeren

Deze Bootcamp is bedoeld voor elke beginner in de wereld van het programmeren. Of je een carrièrestap wilt maken of beter wilt begrijpen hoe programmeren werkt, dít is je beste vertrekpunt. Tijdens de bootcamp ontdek je hoe leuk programmeren is! We behandelen alle fundamentele onderdelen van een web-applicatie. HTML, CSS, Git, Javascript. Deze onderwerpen kunnen je nu nog niets zeggen, maar je zal het snel begrijpen en zelfs onder de knie hebben. Aan het einde van de week pas je het allemaal toe tijdens de project-dag. Samen met je team - en met onze hulp waar nodig - zal je je eigen interactieve Web applicatie bouwen.

Met het omscholingsbudget van de UWV worden de toelatingskosten geheel vergoed. Meld je aan en ontvang de offerte voor de training. Deze kun je vervolgens door je UWV adviseur laten keuren en betalen.

Meer over de Beginner Bootcamp

Start Data
START DATEEND DATE
6 Jan 202010 Jan 2020
17 Feb 202021 Feb 2020
30 Mar 20203 Apr 2020
27 Jan 202031 Jan 2020
9 Mar 202013 Mar 2020

Over Codaisseur

De snelste weg naar een betaalde baan in programmeren

Onze experts leiden je op voor een toekomst in een van de gaafste vakgebieden om in te werken. Je leert alles wat er nodig is om een baan te vinden als echte webdeveloper. Geen stages, gewoon een betaalde baan.

Onze Academy is voor iedereen betaalbaar. We investeren samen in jouw toekomst als professionele programmeur. We hebben er samen belang bij dat jij die baan vindt waar je je verder kunt ontwikkelen als professional.

Studenten Ervaringen

Annemarie Beemsterboer

★ ★ ★ ★ ★

Annemarie Beemsterboer

The course was super difficult but enrolling was one of the best decisions I have made. I have learned so much and now I'm ready for my career as a developer.

Meet Vince Liem

Meest gestelde vragen

Hoe werkt de toelating?

Voor je toelating tot de Academy doe je 2 korte testen en 1 gesprek (bij ons op kantoor of via Skype als je in het buitenland woont).

In welke taal worden de lessen gegeven?

Al onze lessen worden gegeven in het Engels. Je moet in staat zijn moeiteloos een gesprek te kunnen voeren in het Engels, over zowel technische als niet-technische onderwerpen, en technische stof kunnen lezen en begrijpen.

Welke voorkennis is er vereist?

Helemaal niets! De Academy en de bootcamp zijn voor absolute beginners. Voor het interview zullen we je wat online materiaal sturen over Javascript. De enige vereisten zijn een goede motivatie en een grote dosis doorzettingsvermogen!

Heb je meer vragen?

Check onze FAQ