|

>_

Overzicht

Jouw kickstart in coding

Als professionele webdeveloper zul je altijd te maken hebben met een aankomende nieuwe technologie van de toekomst. Iets om te onderzoeken, te leren, of uit te proberen tegenover wat je nu al gebruikt. Je dient te weten hoe en wanneer dit soort technologieën in te brengen in bestaande applicaties, ondertussen ontwerpend, bouwend, en rekening houdend met beveiliging en onderhoud van de applicatie.

De TypeScript - React & GraphQL Bootcamp voorziet in deze informatie. Leer nieuwe technologieën uit de wereld van full-stack, typed JavaScript. We richten ons tot het bouwen van moderne applicaties met React en integreren dit met andere opkomende technologie als GraphQL, Redux, WebSockets en zelfs React Native terwijl we bouwen naar complexe, production-ready applicaties.

TypeScript - React & GraphQL Bootcamp is de ultieme opvolger van de React & Redux Bootcamp. Als je de React & Redux Bootcamp niet gevolgd hebt, maar wel bekend bent met programmeren, dan kunnen we je alsnog toelaten tot het programma. Neem gerust contact met ons op om dit te overleggen. Er is een goede kans dat we je vragen om wat voorwerk te doen voor je mee kunt doen.

We bieden ook in-company programma's aan. Neem contact als je met met collega's wilt deelnemen.

Wat je leert

We behandelen alle fundamentele onderdelen voor het ontwikkelen van professionele applicaties met TypeScript & GraphQL

TypeScript I met Express

Typed backend code

Je leert typed JavaScript code te schrijven met TypeScript om solide, betrouwbare en snelle APIs te bouwen.

TypeScript II Geavanceerde APIs

TypeORM, Routing Controllers, en Class Validators

Leer de laatste technieken als het gaat om bouwen van fully typed APIs zonder momentum te verliezen in het schrijven van type definitions.

Full stack labs

Bring it all together

Combineer een TypeScript backend app met een React frontend.

React & GraphQL

The king is dead. Long live the king!

REST is dood, tenminste dat zeggen sommige ontwikkelaars. Of dat nou zo is of niet, er is al iets nieuws: GraphQL!

React Native

Native iOS en Android

Bouw native mobiele applicaties en zie hoe makkelijk het is met deze introductie met React Native.

Kosten

Onze kosten voor een week programmeren

De React & Redux Bootcamp kost €2399 - er is geen BTW van toepassing.
Upcoming Start Dates
START DATEEND DATE
5 Aug 20199 Aug 2019
30 Sep 20194 Oct 2019
21 Oct 201925 Oct 2019
11 Nov 201915 Nov 2019
10 Feb 202014 Feb 2020

Vereisten

Wat moet je weten?

Dit bootcamp is een vervolg van ons Full stack ES6 Bootcamp. Heb je dit niet bij ons gevolgd, maar heb je al wel wat programmeer ervaring dan is er alsnog de kans dat je mee kan doen. Neem contact met ons op, en dan kunnen we overleggen over welk bootcamp het best geschikt is voor jou.

Er is mogelijk ook wat 'huiswerk' wat je moet maken voordat de bootcamp start. Dit stelt jou in staat om daarna het meeste uit de bootcamp te halen.

Engels is de voertaal tijdens de lessen. Het is belangrijk dat je zonder moeite zowel technische als non-technische gesprekken kan voeren, alsmede technische materialen kan lezen én begrijpen.

FAQS

Wat is het verschil tussen de Academy en de Bootcamps?

De Codaisseur Academy is een programma van 11 weken. Onderdelen hiervan kunnen los gevolgd worden via onze bootcamps. De Javascript Bootcamp (voor beginners) is gelijk aan de 1e week van het Academy Programma. De NodeJS & React (medium) bootcamp en TypeScript & GraphQL (gevorderden) bootcamps corresponderen met respectievelijk week 2 en 3, en week 5 en 6. Week 4, en week 7 tot 10 van de Academy zijn opgebouwd uit individuele en groepsopdrachten.

Antwoord niet gevonden? Lees hier meer (ENG)