|

>_

Overzicht

Jouw kickstart in coding

Om een echte web developer te worden in slechts 5 dagen zal er een hoop werk verzet moeten worden. En dat ga je ook doen! We behandelen alles wat nodig is om volledige applicaties te bouwen. Zo implementeren we alle noodzakelijke functionaliteit en logica voor in ieder geval een interessant side project en misschien zelfs de eerste versie van je eigen online business.

Elke dag focussen we op een onderdeel van moderne web applicaties: interactieve front-end met JavaScript en React, de database, je app deployen naar een server, etc. Het resultaat van elke dag is een levende, werkende applicatie. Je leert niet alleen de noodzakelijke skills, maar ook de industriestandaard: de manier om veelvoorkomende functies te bouwen als gebruikers laten inloggen, het uploaden van plaatjes en documenten en meer.

Ons React & Redux Bootcamp is de ultieme opvolger van de JavaScript voor Beginners Bootcamp. Als je deze Bootcamp niet gevolgd hebt, maar je hebt wel de basisvaardigheden van programmeren onder de knie, dan kunnen we je alsnog toelaten tot het programma. Neem gerust contact met ons op om dit te overleggen. Er is een goede kans dat we je vragen om wat voorwerk te doen voor je mee kunt doen.

We bieden ook in-company programma's aan. Neem contact als je met met collega's wilt deelnemen.

Nu Aanmelden

Wat je leert

We behandelen alle fundamentele onderdelen van een web-applicatie

React Basics

De Introductie

Ontdek de SPA, state en props terwijl je allerlei applicaties in React bouwt.

Componenten en Props

De volgende stap...

Leer alles over componenten en React-Forms, terwijl je nog bekender raakt met begrippen als state en props.

Routing in React

Sla geen onbekende route in...

Werk met react-router en haal data op van een API. Ook leer je de verschillen tussen containers en views.

React met Redux

Een Bron van Waarheid

Vandaag behandelen we Redux om de staat van je applicatie te beheren. Ook gaan we dieper in op begrippen als immutability en schrijven we functies zonder bijwerkingen, ook wel bekend als pure functions without side effects.

Redux-Thunk

Tot hier en niet verder!

Leer hoe je data ophaalt uit een beveiligde API met behulp van JWT tokens en hoe je een log-in formulier maakt!

Kosten

Onze kosten voor een week programmeren

De React & Redux Bootcamp kost €2399 - er is geen BTW van toepassing.
Geplande Start Data
START DATEEND DATE
19 Aug 201923 Aug 2019
9 Sep 201913 Sep 2019
30 Sep 20194 Oct 2019
21 Oct 201925 Oct 2019
20 Jan 202024 Jan 2020

Vereisten

Wat moet je weten?

Dit bootcamp is een vervolg van ons Advanced Javascript Bootcamp. Heb je dit niet bij ons gevolgd, maar heb je al wel wat programmeer ervaring dan is er alsnog de kans dat je mee kan doen. Neem contact met ons op, en dan kunnen we overleggen over welk bootcamp het best geschikt is voor jou.

Er is mogelijk ook wat 'huiswerk' wat je moet maken voordat de bootcamp start. Dit stelt jou in staat om daarna het meeste uit de bootcamp te halen.

Engels is de voertaal tijdens de lessen. Het is belangrijk dat je zonder moeite zowel technische als non-technische gesprekken kan voeren, alsmede technische materialen kan lezen én begrijpen.

FAQs

Wat is het verschil tussen de Academy en de Bootcamps?

De Codaisseur Academy is een programma van 11 weken. Onderdelen hiervan kunnen los gevolgd worden via onze bootcamps. De Javascript Bootcamp (voor beginners) is gelijk aan de 1e week van het Academy Programma. De NodeJS & React (medium) bootcamp en TypeScript & GraphQL (gevorderden) bootcamps corresponderen met respectievelijk week 2 en 3, en week 5 en 6. Week 4, en week 7 tot 11 van de Academy zijn opgebouwd uit individuele en groepsopdrachten.

Antwoord niet gevonden? Lees hier meer (ENG)