|Professioneel getrainde developers

Waarom een Codaisseur student aannemen?

Zware selectie + Uitdagende training = Job-ready professionals.

Zware selectie

Wij hebben een zwaar selectieproces ontworpen om alleen de beste kandidaten te selecteren voor onze bootcamps. 40% wordt toegelaten. 85% slaagt in de opleiding. 91% vindt duurzaam werk als developer.

Het talent dat je nodig hebt – on demand

Elke 3 weken slaagt een groep nieuwe developers met ervaring in de meest gevraagde skills in de markt (HTML, CSS, JavaScript, React, Redux, NodeJS, PostgreSQL, APIs, Security, TypeScript, GraphQL) uit onze bootcamps.

Recruitment kan simpeler

We weten hoe moeilijk het kan zijn om de juiste match te vinden. Daarom helpt ons Career Services team je met service op maat. Onze Codaisseur hiring partners maken gratis gebruik van deze services.

Passie en motivatie

Onze studenten hebben een grote uitdaging op zich genomen en hebben zich in een groot avontuur gestort toen ze zich aanmeldden voor onze bootcamp. De meesten geven er hun baan voor op om aan de Academy te beginnen. Hun commitment om te leren en een developer te worden is duidelijk vanaf het moment dat ze voor het eerst bij ons selectieteam aan tafel zitten voor hun assessment.

Social impact en diversiteit

Onze missie is het om de het tekort aan talent in de tech industrie aan te vullen en volwaardige ICT-educatie bereikbaar te maken voor iedereen. Dat is waarom onze studenten maar een klein bedrag betalen als investering in hun toelating op onze Academy, maar hard werken om uiteindelijk te slagen. De rest van de opleidingskosten wordt uiteindelijk door werkgevers (of de studenten zelf) terug betaald als ze werk gevonden hebben na de opleiding.

Tot nu toe hebben we studenten met 53 verschillende nationaliteiten en een enorme verscheidenheid aan verschillende achtergronden (waaronder IT) mogen verwelkomen in onze bootcamps.

Ook zijn we trots op het feit dat 40% van onze afgestudeerden vrouwen zijn.

Kosten & Contact

Geïnteresseerd in het aannemen van onze junior developers?

De opleidingskosten bedragen €11,520,- evenredig verdeeld over 24 maandelijkse termijnen die we alleen in rekening brengen als je een graduate van ons aanneemt.

Kan ik dat voor de student betalen? Jazeker! 90% van de werkgevers doet dat. Codaisseur raadt je zelfs aan om dit van de student over te nemen. Voordelig, want het kan belastingvrij overgenomen worden, volgens de WKR. Jij blij, accountant ook blij!

Moet ik de schuld overnemen? Nee, natuurlijk niet. Maar houd er dan in het salaris alsjeblieft rekening mee dat de student het zelf af moet betalen.

Neem Contact Op

Meer weten over de opleidingskosten of het aannemen van een junior developer?

Download ons Partner Benefits Program.

Voor vragen neem je telefonisch contact op via 085 888 8259 of stuur je een mail naar talent@codaisseur.com

Hieronder vind je de profielen van de kandidaten uit Codaisseurs Academy die op zoek zijn naar een baan. Zitten er interessante profielen bij voor je? Vraag ons vooral om een introductie via partners@codaisseur.com.

Wat vinden onze partners van ons?

Ruben Timmerman – founder Springest

Ruben Timmerman – founder Springest

Meet Aniek Hartlief – HR & Talent Acquisition Manager bij ViriCiti

FAQs

Hoe kan ik in contact komen met afgestudeerden uit de opleiding?

Je kunt ons vragen om een link naar een vacature te delen met graduates die momenteel op zoek zijn naar werk of ons vragen om specifieke graduates te benaderen uit de lijst met profielen op deze pagina. Uiteraard mag je ze ook zelf direct benaderen. In hun profielen op deze site vind je meer informatie over ze, zoals: namen, huidige woonplaats, voorkeur qua stack, links naar hun GitHub- en LinkedInprofielen.

Betaal ik als werkgever belasting over het opleidingsbedrag?

Nee, als werkgever betaal je over het opleidingsbedrag van werknemers geen belasting (geen loonbelasting, geen BTW, geen winstbelasting). Opleidingskosten vallen onder de "Werkkostenregeling" (WKR), maar zijn gevrijwaard van het "forfait". Zie Handboek Loonheffingen onder 20.1.3 (p. 222), hier beschikbaar.

Wat leren de studenten eigenlijk?

Tijdens het 11 weekse intensieve programma leren studenten complexe websites te bouwen (en zelfs multiplayer games) met databases, APIs en moderne front-end technologie. Ons curriculum is geheel gebaseerd op Full Stack JavaScript. Verder leren studenten professionele werkwijzen aan, met code reviews, quality assurance (QA), standaardmethoden als TDD, basis productontwikkeling met agile, UX basics, domain modeling en samenwerken in teams met standaard tools als VS Code, Git, GitHub, CI en Slack.

Meer weten? Vragen? Download ons Partner Benefits Program of neem contact op!