Je bekijkt deze pagina in het Nederlands. Houd er rekening mee dat al onze lessen en communicatie in het Engels zijn.

Talent Pipeline

Bewezen potentieel

Codaisseur Academy

Lesgeven in programmeren is een kunst.

Alleen wanneer studenten de best practices en cutting-edge technologieën onder de knie hebben, krijgen zij een diploma van onze Academy. Nadat ze door de zware selectie en stijle leercurve zijn gegaan hebben onze graduates hun potentieel bewezen. Dit maakt het voor jullie mogelijk om een deel van het sollicitatietraject over te slaan met onze voorgeselecteerde kandidaten.

We kennen ze goed. Vertel ons gerust wat je zoekt en wellicht dat we je kunnen helpen om de perfecte match te vinden.

Onze studenten zijn zorgvuldig geselecteerd uit grote aantallen aanmeldingen. Wij doen dit om ervoor te zorgen dat studenten zo gemotiveerd en getalenteerd zijn als nodig.

Gedurende het Academy-programma geven we les en trainen we, maar we blijven ook selecteren op de vaardigheden en de juiste attitude om succesvol te kunnen zijn in de meest veeleisende developmentomgevingen en teams. En daarbij, laten we we eerlijk zijn, twee maanden training is niet veel tijd om mensen te leren wat nodig is om een professionele developer te worden. Mede daarom hebben we educatie opnieuw uit moeten vinden.

Ons programma biedt de juiste balans tussen praktisch inzetbare skills, begrip van programmeerconcepten en kennis van moderne technologieën. Daarbij verwachten we een uitgesproken verlangen om continu te blijven leren. Zo zorgen we ervoor dat de Codaisseur Academy de professionele developers aflevert die moderne bedrijven nodig hebben.

Interesse in wat graduates van de Academy kunnen? Bezoek een van onze Demo Days waarin zij hun eindprojecten tonen aan het publiek.

Bezoek een Demo Day!

Meer data...

Na 500 uur hands-on leren programmeren die ze de best practices en cutting-edge technologieën leerden zijn onze studenten klaar om aan de wereld te laten zien wat ze kunnen. Wees er als eerste bij om kennis met ze te maken!

Prijzen en Opties

Kies het gewenste service level

KarmaHelp je graduate om hun opleidingskosten terug te betalen voor belasting.

  • 10 weken training
  • 2 jaar toegang tot online cursusmateriaal en updates
  • 24 Maandelijkse Advanced Classes van een dag om sneller te ontwikkelen
  • 4 uur 1-op-1 support van een senior developer

Tegen de tijd dat je een Codaisseur Graduate ontmoet heeft hij/zij reeds 10 weken intensieve training succesvol afgerond. Ze kunnen complexe websites bouwen, maar ook multiplayer games met databases, APIs, en zijn bekend met moderne front-end technologie.

Hun project workflow bestaat uit: Code reviews en QA, standaard werkwijzen zoals TDD, de basics van product development, UX design en Domain modeling, samenwerken in teams en het gebruik van standaard tools zoals Atom, Git, Github, CI en Slack.

Kosten voor de Academy zijn een gegeven, maar om het financiële risico als het om nieuwe werknemers gaat wat te verlagen, hebben we ervoor gekozen om de mogelijkheid te bieden om deze kosten in 24 gelijke maandelijkse termijnen af te lossen - en dan alleen zolang de graduate daadwerkelijk in dienst is.

€480 / maand*

Mentor+ Support van een senior developer

  • 10 weken training
  • 2 jaar toegang tot online cursusmateriaal en updates
  • 24 Maandelijkse Advanced Classes van een dag om sneller te ontwikkelen
  • 4 uur 1-op-1 support van een senior developer

Junior developers lopen soms vast, terwijl hun team wellicht te druk is om ze te door het zware stuk heen te helpen. Dit is waar wij kunnen helpen middels onze mentoring-uren. Onze docenten kunnen ze helpen wanneer ze even niet meer zelf verder kunnen, projecten samen met het team opstarten, of helpen met die afronding van features voor livegang. Op doordeweekse dagen tussen 9:00 en 18:00 is een junior welkom om mentor-uren met een van onze docenten in te plannen om ze te helpen door te gaan.

€820 / maand*

Alle contracten voor zolang onze graduate in dienst is, maar maximaal 2 jaar. 1 maand opzegtermijn op alle diensten.

Meer leren met Advanced Classes

Codaisseur biedt maandelijkse Advanced Classes aan die onze alumni helpen om hun kennis te verbreden en te verdiepen. Een uniek programma om door to ontwikkelen van junior naar medior.

Share this page