JavaScript voor Beginners

>_

Overzicht

Jouw kickstart in coding

De Javascript voor Beginners bootcamp is een unieke start in de wereld van programmeren. Of je een carrièrestap wilt maken of beter wilt begrijpen hoe programmeren werkt, dít is je beste vertrekpunt. Tijdens de bootcamp ontdekt hoe leuk programmeren is!

We behandelen alle fundamentele onderdelen van een web-applicatie. Check de agenda hieronder. Deze onderwerpen kunnen je nu nog niets zeggen, maar je zal het snel begrijpen en zelfs onder de knie hebben.

Aan het einde van het programma pas je het allemaal toe tijdens de project-dag. Samen met je team - en met onze hulp waar nodig - zal je je eigen website bouwen in 1 dag.

We bieden ook in-company programma's aan. Neem contact als je met met collega's wilt deelnemen.

Wat je leert

We behandelen alle fundamentele onderdelen van een web-applicatie

HTML, Git & GitHub

De Voorkant van een Webpagina I

Door gebruikt te maken van Chrome DevTools leer je een web applicatie te inspecteren en zo start je met het bouwen aan je eigen app. Je leert alles over HTML5, het toepassen van versiebeheer via Git en publiceer je je app naar Github.

CSS & RWD

De Voorkant van een Webpagina II

Met CSS en RWD (Responsive Web Development) leer je de pagina (welke je op dag 1 gaat maken) te stylen voor verschillende scherm groottes.

JavaScript & de DOM

Interactieve HTML

JavaScript is ontworpen om je webpagina interactief te maken. Precies dat ga je leren vandaag. Je leert met JavaScript input verwerken uit formulieren of knoppen op je website.

Data Presenteren

Waar dit over gaat...

Naast het verwerken van input worden front-end applicaties primair gebruikt om verschillende soorten data te presenteren. Vandaag leer je hoe je een echte reactie vanuit een API zo behandelt dat het alleen de data in de app toont die jij wilt.

Interactieve Web App bouwen

Toepassen wat je hebt geleerd!

Nu je de kennis hebt ga je het bouwen van een complete front-end applicatie in de praktijk brengen.

Kosten

Onze kosten voor een week programmeren

De Javascript voor Beginners bootcamp kost €2499 - er is geen BTW van toepassing.

Geplande Start Data
START DATEEND DATE
1 Jul 20195 Jul 2019
22 Jul 201926 Jul 2019

Vereisten

Geen technische achtergrond vereist!

Er zijn géén vereisten om deze bootcamp te volgen. Wel is er wat 'huiswerk' wat je moet maken voordat de bootcamp start. Dit stelt jou in staat om daarna het meeste uit de bootcamp te halen.

Engels is de voertaal tijdens de lessen. Het is belangrijk dat je zonder moeite zowel technische als non-technische gesprekken kan voeren, alsmede technische materialen kan lezen én begrijpen.

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen de Academy en de Bootcamps?

De Codaisseur Academy is een programma van 11 weken. Onderdelen hiervan kunnen los gevolgd worden via onze bootcamps. De Javascript Bootcamp (voor beginners) is gelijk aan de 1e week van het Academy Programma. De NodeJS & React (medium) bootcamp en TypeScript & GraphQL (gevorderden) bootcamps corresponderen met respectievelijk week 2 en 3, en week 5 en 6. Week 4, en week 7 tot 10 van de Academy zijn opgebouwd uit individuele en groepsopdrachten.

Welk niveau is de JavaScript bootcamp?

De JavaScript Bootcamp is georiënteerd voor absolute beginners. Of je doel is een carrièrestap maken of beter wilt begrijpen hoe programmeren werkt dít is je beste vertrekpunt.


Didn't find an answer? Read more